Είσοδος

Εγγραφή

 

Έχω ήδη λογαριασμό - Είσοδος

Password reset

Enter your email address and we'll send you your password.
Already registered? Sign in

Escape Rooms

ΤΑ 7 ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ

2 – 4 άτομα
10+
60 λεπτά
Πολυπλοκότητα: 6/10
Αθήνα Καλλιθέα, Αθηνάς 43-49 A
Τηλ.: 215 545 5159
e-mail: info@gfg.gr

Όταν η βαριά πόρτα κλείσει πίσω σας, θα βρείτε τον εαυτό σας στα σκοτεινά βάθη της ιστορίας.

Η Αίγυπτος - το τελευταίο ανεξάρτητο κράτος του αρχαίου κόσμου κατακτήθηκε από τους Πέρσες.

Ο Καμβύσης II, ο γιος του Κύρου, ο βασιλιάς της Περσίας, ήδη ανακήρυξε τον εαυτό του ως «νέο Φαραώ», αλλά ο ίδιος δεν έχει καμία εξουσία πάνω στη σοφία των κατακτημένων χωρών. Οι ιερείς έκρυψαν από τους εχθρούς το Μυστικό Δωμάτιο.

Το Μυστικό Δωμάτιο ήταν η τελευταία εξέταση στο δρόμο για την υψηλότερη κατάταξη του ιερέα Ουρ. Μόνο ένας στους εκατό περνούσε τη δοκιμασία, η οποία συνίσταται στο γεγονός ότι μόνος του, πρέπει να σκεφτεί και να λύσει όλους τους γρίφους για να βρει την έξοδο από το Δωμάτιο.

Το μυστικό δωμάτιο δεν ήταν μόνο ανεξαγόραστο εισιτήριο για το επίπεδο του Ουρ, αλλά και ένας θησαυρός της γνώσης. Ειλητάρια με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, σχέδια σπάνιων μηχανισμών θα μπορούσαν να πλουτίσουν οποιονδήποτε στον οποίο πέσουν στα χέρια.

Ο Καμβύσης II έστειλε τους εκατό καλύτερους πολεμιστές σε αναζήτηση του Ουρ-Ραχά, φύλακα του μυστικού δωματίου,. Τρείς από τους πιο πονηρούς πολεμιστές τον παρακολούθησαν και μπήκανε στο Μυστικό Δωμάτιο, αλλά δεν μπόρεσαν να βγουν από εκεί.

Και τώρα μετά από χιλιετίες, οι κυνηγοί θησαυρών και περιπετειών τυχαία βρέθηκαν σε αυτό το Δωμάτιο. Η πόρτα έκλεισε, και τώρα για να φτάσουν στο φως του ήλιου πρέπει να περάσουν τον δρόμο των Ουρ και να λύσουν όλα τα μυστήρια του Φαραώ.

Καλή τύχη!

ΚΡΑΤΗΣΗ